Statie de epurare GV6

Cod produs: statie de epurare GV 6
Loading...

3.900,00 lei

Statia de epurare tip ECO GV este un produs compact, fiind alcătuit dintr-un bioreactor, amplasat într-un spațiu tehnologic creat pentru acesta. Conține aeratoare, sistem de distribuire a debitului de aer și furtune necesare acestuia. Întregul sistem de epurare este apoi finisat ca și acoperire cu module demontabile.

Toate comenzile beneficiaza de:

Produse feco accesorii
Loading...

Statie de epurare GV6 cu oxidare totală

 • Utilizatori: 6-9
 • Dimensiuni: 112cm X 112cm X 205cm

Statia de epurare tip ECO GV este un produs compact, fiind alcătuit dintr-un bioreactor, amplasat într-un spațiu tehnologic creat pentru acesta. Conține aeratoare, sistem de distribuire a debitului de aer și furtune necesare acestuia. Întregul sistem de epurare este apoi finisat ca și acoperire cu module demontabile.

Principiul de funcționare al stației ECO GV

Această statie de epurare GV6 are la bază utilizarea recipientului de liniștire în care se efectuează separarea spumelor, grăsimilor și particulelor grele, folosindu-se principiul fizic de separare gravimetrică lichid/lichid sau solid/solid.

Sistemul de distribuire al aerului într-o statie de epurare:

Sistemul de distribuire al aerului este asigurat sub presiune în zona de nitrificare, precum și în zona de circulare și recirculare a nămolului activ din interiorul reactorului și este executată cu ajutorul uneia sau mai multor suflante, iar funcționarea suflantei și intensitatea aerării și circulației poate fi controlată cu ajutorul unui microprocesor.

Reglarea debitului și cantității de aer ce este distribuit în elementele de aerare, este efectuat prin intermediul unor valve automate. Aerarea este efectuată prin membrane de aerare cu porozitate foarte fină, durată de utilizare foarte mare și cu eficiență sporită de dispersare a aerului. Sistemul de distribuire al aerului este realizat din material plastic necoroziv.

Precauții pentru buna funcționare a unei statii de epurare:

Se recomandă evitarea prezenței în stația de epurare a următoarelor: 

 • petrol și grăsime (în concentrație mai mare de 100 mg/l)
 • vopsele și diluanți pentru acestea
 • acizi și baze
 • agenți antiseptici în concentrație ridicată

Întreruperea alimentării cu energie electrică este indicată a nu depăși mai mult de 24 de ore, în caz contrar se recomandă contactarea de urgență a personalului calificat sau a unei societății cu pregătire necesară în mentenanța stațiilor de epurare tip GV. În cazul solicitării pentru intervenție către societatea noastră, o echipă tehnică poate interveni în maxim 48 de ore pentru constatarea eventualelor defecțiuni și remedierea acestora, dacă este cazul. Orice intervenție suplimentară asupra produsului atrage după sine pierderea garanției și eventuale costuri necesare repunerii în funcțiune.

Fisa tehnica – Descarca fisa de aici

Informații suplimentare

Greutate 80 kg
Dimensiuni 112 × 112 × 205 cm
Volum

Numar utilizatori

Accesorii

,

6 recenzii pentru Statie de epurare GV6

 1. Maria (proprietar verificat)

  Un produs excelent.
  Comandat pentru o mica cabana la munte. Din momentul punerii in functiune nu mai primim reclamatii de la clienti nostri fata de mirosuri sau functionare proasta a canalizarii

 2. iuliu b. (proprietar verificat)

  va multumesc pentru realizarea cu succes a montajului, felicitari echipei de montaj.

 3. Marian Brancu (proprietar verificat)

  Produsul a ajuns a 2-a zi de la comanda. Livrarea a fost facuta prin firma de curierat (cam neseriosi cei de la Fan Courier din zona noastra, daca nu sunam sa verific de ce nu se livreaza comanda desi dupa seria awb era in drum spre mine, cred ca ma lasau balta pana a 2-a zi) am apreciat ca produsul era impachetat in folie de protectie"bubble wrap"(probabil tot de teama curierilor, pentru ca altfel e solida bine. Manualul tehnic a fost foarte explicit, am reusit sa instalam fara probleme. Desi aveam cam toate informatiile deja de la operatorul care a preluat comanda (app. Am ramas uimit de cunostintele tehnice ale personalului de la comenzi, ma asteptam sa imi faca legatura vu ceva tehnician pt intrebarile mele, insa a rrusit sa ma lamureasca in toate dilemele mele) Ramane sa urmaresvum functioneaza, daca si calitatea produsului se ridica la nivelul seriozitatii si srrviciilor promte ale firmei. Pana avum numai de bine, Tineti tot asa

 4. Angelica Bucur (proprietar verificat)

  Dupa aproape o iarna inteaga de cautari am ales aceasta statie intai de toate recunosc ca pretul ma determinat sa ii dau prioritatea iar mai apoi faptul ca desi am avut o sumedenie de intrebari cu privire la statii de epurare si desi aveam pe lista mai mult de 5 tipuri de statii dela mai multi producatori aici am primit raspuns la toate dilemele si intrebarile mele dar dincolo de toate aceste aspecte da desi m-am lasat convinsa de argumentele domnului care mi-a preluat solicitarea acum dupa 3 ani cand am sunat pentru consultanta privind vidanjarea am gasit aceasi amabilitate si profesionalism desi de data aceasta nu mai doream sa cumpar nimic … sincer sunt foarte multumita de produs, dar poate mai mult decat sunt multumita de aceasta statie de epurare sunt incantata sa vad ca in Romania SE POATE!
  felicitari !

 5. george ivascu (proprietar verificat)

  Multumesc intai de toate echipei care mi-a instalat statia si domnului Doru care a venit la fata locului si a recomandat ca in zona sa instalez o statie de genul in loc de fosa cum doream initial. Anul acesta cu toate precipitatiile din aceasta iarna/primvara cred ca am fost printre putinele persoane care nu a vidanjata statia de epurare, cei care aveau in zona fose septice ziceau ca se suprasaturase solul si era mai bine sa vidanjeze foseleca sa nu altereze drenul.
  Despre statie nu am decat cuvinte bune de spus, isi face treaba exact cum au promis atat domnul Andrei cu care am vorbit initial la telefon cat si domnul Doru care sa ocupat de instalarea statiei de epurare .
  Va multumesc si inca o data felicitari pentru profesionalism !

 6. Silviu (proprietar verificat)

  O am de 2 ani, am citit manualul și am instalat-o singur. O dată pe săptămână adaug o lingură de bioactivator. Fără miros, funcționează perfect, un singur bemol, am montat cutia cu pompa de aer pe peretele casei și zgomotul produs este un pic deranjant mai ales noaptea. Dacă știam, montam pompa de aer deasupra ei.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse similare