Magazin online cu solutii complete de epurare

Disclaimer Emitere Facturi Electronice prin Platforma e-Factura

La FECO, conștientizăm provocările și obstacolele tehnologice și de adaptare pe care fiecare operator economic din România le întâmpină la implementarea noilor măsuri fiscale. Cu toate acestea, ne exprimăm entuziasmul pentru integrarea și adaptarea la sistemul de facturare electronică e-Factura, o măsură care își găsește locul firesc și în România. Considerăm acest progres un pas important spre alinierea la standardele europene în materie de transparență, corectitudine și, mai ales, în lupta împotriva fraudei fiscale, contribuind astfel la consolidarea unei economii stabile și sustenabile în țara noastră.

În acest context, dorim să facem un apel către toți clienții, colaboratorii și partenerii noștri. Vă rugăm ca, atunci când plasați comenzi online sau când ne furnizați datele de facturare și contact, să verificați cu atenție și exactitate aceste informații. Odată ce datele sunt transmise, în special în cazul comenzilor online unde procesul este automatizat, facturile vor fi emise și înregistrate automat în platforma e-Factura, folosind exact datele de facturare furnizate de dumneavoastră. Transmiterea facturii către client se va face exclusiv pe adresa de email furnizată de dumneavoastră.

Ne asumăm responsabilitatea pentru serviciile noastre, dar nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice eroare sau consecință adusă de faptul că datele nu au fost introduse sau transmise corect de către dumneavoastră. Subliniem că orice acțiune sau consecințe care ar deriva din acest fapt pentru soluționare, remediere sau corectare cade exclusiv în sarcina dumneavoastră, urmând ca orice costuri sau cheltuieli generate pe această cale să fie suportate în întregime de dumneavoastră.

În încheiere, dorim să subliniem că fiecare pas făcut împreună pe această cale a inovației și transparenței ne apropie de o economie mai clară, mai stabilă și, sperăm noi, mai predictibilă pentru România și pentru întreaga Europă. Vă mulțumim că sunteți alături de noi în această călătorie importantă și ne asumăm angajamentul de a oferi servicii la cele mai înalte standarde.

Cu respect, Echipa FECO

Formular de retragere