Magazin online cu solutii complete de epurare

Dacă ai identificat deja în ofertă fosa septică de care ai nevoie, îți oferim posibiltatea de a o achita în rate, prin tbi bank. Acest sistem avantajos de plată 100% online, disponibil 24/7, îți permite să fii flexibil, atunci când organizezi bugetul de achiziții. Află acum mai multe despre beneficiile oferite și dinamica sa: 

Cum funcționează sistemul de plăți în rate prin tbi bank?

Cumperi acum de la Feco produsele de care ești interesat și le achiziționezi într-un mod mai avantajos, prin tbi bank. Noua variantă de plată prin rate 100% online este sigură, flexibilă și rapidă. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

  1. Identifici în oferta magazinului nostru online modelul de fosă septică pe care dorești să îl achiziționezi și îl adaugi în coș.
  2. La procesul de finalizare a comenzii, selectezi metoda de plată în rate prin TBI Bank
  3. Ești direcționat apoi rapid către pagina tbi bank, acolo unde selectezi numărul de rate ideal pentru tine și valoarea lunară pe care o agreezi. 
  4. Identificarea online este simplă, pe baza cărții de identitate (original). 
  5. Semnezi electronic documentele necesare validării plății în rate, printr-un cod pe care îl primești prin SMS. 
  6. După aprobarea plății, noi livrăm la adresa precizată modelul de fosă septică pe care l-ai comandat de pe feco.ro!

Care sunt beneficiile plății online în rate prin tbi bank? 

Decizia de a realiza cumpărături în rate prin acest sistem de rate este una cât se poate de inspirată. Ești interesat de modelul Eco Bunker – Fosă septică orizontală 5000 litri, sau de un alt echipament util pentru proiectele tale? Alege acum opțiunea plății în rate prin tbi bank și ai parte de beneficii variate:

Comanzi de la Feco și achiți cum vrei ratele către tbi bank

Iată opțiunile de achitare a ratelor prin tbi bank. Alege-o pe cea mai convenabilă pentru tine: 

Care sunt condițiile de eligibilitate pentru accesul la acest sistem?

Aplicanții posibil eligibili pentru achitarea produselor noastre prin rate tbi: 

Atenție: Valorile veniturilor medii eligibile pentru accesarea unui plan de achiziție în rate prin tbi bank pot varia de la o perioadă la alta. Pentru a afla condițiile de eligibilitate referitoare la acest criteriu, consultă informațiile oferite de tbi bank. 

Alege opțiunea plății în rate prin tbi bank și achiziționează într-un mod mult mai avantajos pentru bugetul tău echipamentele de care ai nevoie de pe feco.ro!

Formular de retragere