Magazin online cu solutii complete de epurare

Termen de expediere a unei comenzi catre client este de 2-15 zile lucratoare.

În urma selectării unui produs din magazinul nostru beneficiați de LIVRARE GRATUITĂ pentru oricare dintre acestea oriunde în România. Biroul nostru de logistică va găsi cea mai optimă variantă de livrare a produsului către dumneavoastră în maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii. Indiferent de opțiunea aleasă pentru plata la livrare sau plata în avans, produsele alese vor fi expediate în momentul confirmării comenzii cu unul dintre colaboratorii noștrii sau cu mijloacele proprii de distribuție. 

Rețeaua noastră de logistică cuprinde mijloace proprii de distribuție si contracte de colaborare cu cele mai mari firme de curierat rapid din România. În funcție de locația dumneavoastră vom alege cel mai apropiat centru de distribuție iar livrarea comenzii se va efectua cu firme precum Cargus, Urgent Curier sau Fan Curier pentru a putea onora comanda în cel mai scurt timp posibil.

INFO: 

În atenția tuturor clienților care fac comenzi online, în momentul recepției produselor verificați dacă produsul este însoțit de factura fiscală. 

Din cauza modului de procesare a comenzilor online care necesită transmiterea documentelor prin mai multe departamente pot exista situații în care factura fiscală să lipsească la recepție datorită posibilității de detașare de la colet în timpul manipulării sau a unor erori umane cauzate de încercarea de a urgenta livrarea expedițiilor pentru efectuarea lor în termen. În acest caz, avem rugămintea să ne contactați pentru transmiterea ulterioară a facturii fiscale prin expediție alocată strict documentelor sau electronic dacă ne furnizați o adresă de email. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Perioada de livrarea diferă în funcție de zona de livrare și de perioada din an în care este plasată comanda. În perioada Aprilie – Septembrie și a sărbătorilor legale, timpul de livrare poate crește semnificativ până la 30 de zile lucrătoare datorită numărului mari de comenzi din aceste perioade. 

Formular de retragere