Magazin online cu solutii complete de epurare

Activand pe piata sistemelor de epurare din Romania inca din 2008 si devenind in scurt timp unul dintre principalii distributirori de fose septice si sisteme de epurare adiacente acestora, am hotarat sa aducem la indemna clientilor nostri Primul Magazin Online cu Solutii Complete de Epurare. Astfel am incorporat in acest magazin toate produsele comercializate de noi pana in prezent incluzand aici fose septice de diferite dimensiuni si principii de functionare precum: fose septice tip IMHOFF, fose septice Tricamerale sau fose septice Orizontale, totodata am adaugat si produse din gama sistemelor complexe de epurare precum Ministatii de epurare pentru utilizatori casnici sau chiar Statii de epurare mari cu volume incepand cu 2000 litri si continuand cu volume de peste 10.000 litri pentru a putea deservii pe langa clientii ce apeleaza la noi pentru solutii de epurare a apelor menajere in regim propriu, si clientii mari precum Pensiuni, Scoli, Spitale, Hale, Birouri, Blocuri, Cartiere Rezidentiale s.a.m.d.

Si pentru a intregi paleta de produse am adaugat pe langa fose septice si statii de epurare si produse necesare stocarii si utilizarii apei sau altor solutii de diferita natura sau provenieinta. Asadar puteti gasi in gama noastra de servicii rezervoare subterane precum si rezervoare supraterane pentru stocare apa sau diferite substante volumele acestor rezervoare putand varia de la cele mai mici pana la cele mai mari in functie de solictarile clientilor.

Gama noastra de produse incorporeaza totodata si separatoare de uleiuri si hidrocarburi precum si separatoare de grasimi aducand astfel in sistemul de epurare si produsele adiacente ce in unele cazuri sunt imperative pentru buna functionare a unei fose septice sau a unei statii de epurare. Aceste produse fiind totodata solicitate in vederea obtinerii autorizatilor de functionare pentru diverse activitati precum: Spalatorii auto, Service-uri auto sau parcari auto, Restaurante sau Pensiuni cu bucatarie s.a.m.d.

Printre produsele noastre puteti regasii si accesorii necesare atat punerii in functiune a unui sistem de epurare precum si pentru mentenanta acestora. Puteti comanda bioactivatori de formare sau enzime de intretinere pentru fose septice precum si solutii complexe pentru eficientizarea statiilor de epurare si aducerea lor in cotele admise de lege pentru deversarea apelor epurate in sol sau emisari de colectare. Totodata puteti gasi si accesorii diverse precum: tevi de drenaj, tub de drenaj, tevi PVC, racorduri, clapete de sens etc.

feco.ro este primul Magazin Online de solutii complete pentru orice tip de Sistem de Epurare

fosa septica feco