Statie de epurare GV10

Cod produs: statie de epurare GV 10
Loading...

7.200,00 lei

Statia de epurare tip ECO GV este un produs compact, fiind alcătuit dintr-un bioreactor, amplasat într-un spațiu tehnologic creat pentru acesta. Conține aeratoare, sistem de distribuire a debitului de aer și furtune necesare acestuia. Întregul sistem de epurare este apoi finisat ca și acoperire cu module demontabile.

Toate comenzile beneficiaza de:

Produse feco accesorii
Loading...

Statie de epurare GV10 cu oxidare totală

 • Utilizatori: 10-14
 • Dimensiuni: 112cm X 112cm X 245cm

Statia de epurare tip ECO GV este un produs compact, fiind alcătuit dintr-un bioreactor, amplasat într-un spațiu tehnologic creat pentru acesta. Conține aeratoare, sistem de distribuire a debitului de aer și furtune necesare acestuia. Întregul sistem de epurare este apoi finisat ca și acoperire cu module demontabile.

Principiul de funcționare al stației ECO GV

Această statie de epurare GV10 are la bază utilizarea recipientului de liniștire în care se efectuează separarea spumelor, grăsimilor și particulelor grele, folosindu-se principiul fizic de separare gravimetrică lichid/lichid sau solid/solid.

Sistemul de distribuire al aerului într-o statie de epurare:

Sistemul de distribuire al aerului este asigurat sub presiune în zona de nitrificare, precum și în zona de circulare și recirculare a nămolului activ din interiorul reactorului și este executată cu ajutorul uneia sau mai multor suflante, iar funcționarea suflantei și intensitatea aerării și circulației poate fi controlată cu ajutorul unui microprocesor.

Reglarea debitului și cantității de aer ce este distribuit în elementele de aerare, este efectuat prin intermediul unor valve automate. Aerarea este efectuată prin membrane de aerare cu porozitate foarte fină, durată de utilizare foarte mare și cu eficiență sporită de dispersare a aerului. Sistemul de distribuire al aerului este realizat din material plastic necoroziv.

Precauții pentru buna funcționare a unei statii de epurare:

Se recomandă evitarea prezenței în stația de epurare a următoarelor: 

 • petrol și grăsime (în concentrație mai mare de 100 mg/l)
 • vopsele și diluanți pentru acestea
 • acizi și baze
 • agenți antiseptici în concentrație ridicată

Întreruperea alimentării cu energie electrică este indicată a nu depăși mai mult de 24 de ore, în caz contrar se recomandă contactarea de urgență a personalului calificat sau a unei societății cu pregătire necesară în mentenanța stațiilor de epurare tip GV. În cazul solicitării pentru intervenție către societatea noastră, o echipă tehnică poate interveni în maxim 48 de ore pentru constatarea eventualelor defecțiuni și remedierea acestora, dacă este cazul. Orice intervenție suplimentară asupra produsului atrage după sine pierderea garanției și eventuale costuri necesare repunerii în funcțiune.

Fisa tehnica – Descarca fisa de aici

Informații suplimentare

Greutate 90 kg
Dimensiuni 112 × 112 × 245 cm
Volum

Numar utilizatori

,

Accesorii

,

1 recenzie pentru Statie de epurare GV10

 1. Ion (proprietar verificat)

  Buna ziua,

  Ce lungime e recomandata pentru drenaj la aceasta statie? La o familie de 10 persoane cat de des va trebui vidanjata? Cu un consum mediu de 150 litri / persoana / zi asta inseamna 1500 litri care ajung zilnic in statia de epurare. Poate aceasta procesa tot acest volum avand in vedere ca volumul ei este de doar 2000 litri?
  Multumesc!

  (Raspuns:
  1. Kitul de drenaj aferent este de 15 ml
  2. Vidanjarea va fii necesara la o utilizare normala a unui Nr de 10 persoane la o perioada de 2-3 ani
  3. Volumul total de stocare al stației de epurare gv10 este de 2520 litri iar capacitatea acesteia de până la 2800 l/24h)

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse similare