Statie de epurare AIR30 mc

Cod produs: AIR30MC
Loading...

74.400,00 lei

Precomanda

Aceasta statie de epurare are la bază utilizarea recipientului de liniștire în care se efectuează separarea spumelor, grăsimilor și particulelor grele, folosindu-se principiul fizic de separare gravimetrică lichid/lichid sau solid/solid.

Toate comenzile beneficiaza de:

Produse feco accesorii
Loading...

Statie de epurare AIR30 MC

  • Diametru:200 cm 
  • Lungime 2 x 500 cm
  • Volum 30.000 litri

Statie de epurare AIR30 mc

Aceasta statie de epurare AIR30 are la bază utilizarea recipientului de liniștire în care se efectuează separarea spumelor, grăsimilor și particulelor grele, folosindu-se principiul fizic de separare gravimetrică lichid/lichid sau solid/solid.

Sistemul de distribuire al aerului

Sistemul de distribuire al aerului este asigurat sub presiune în zona de nitrificare, precum și în zona de circulare și recirculare a nămolului activ din interiorul reactorului și este executată cu ajutorul uneia sau mai multor suflante, iar funcționarea suflantei și intensitatea aerării și circulației poate fi controlată cu ajutorul unui microprocesor.

Reglarea debitului și cantității de aer ce este distribuit în elementele de aerare, este efectuat prin intermediul unor valve automate. Aerarea este efectuată prin membrane de aerare cu porozitate foarte fină, durată de utilizare foarte mare și cu eficiență sporită de dispersare a aerului. Sistemul de distribuire al aerului este realizat din material plastic necoroziv.

Precauții:

Se recomandă evitarea prezenței în stația de epurare a următoarelor: 

  • petrol și grăsime (în concentrație mai mare de 100 mg/l)
  • vopsele și diluanți pentru acestea
  • acizi și baze
  • agenți antiseptici în concentrație ridicată

Întreruperea alimentării cu energie electrică este indicată a nu depăși mai mult de 24 de ore, în caz contrar se recomandă contactarea de urgență a personalului calificat sau a unei societății cu pregătire necesară în mentenanța stațiilor de epurare tip GV. În cazul solicitării pentru intervenție către societatea noastră, o echipă tehnică poate interveni în maxim 48 de ore pentru constatarea eventualelor defecțiuni și remedierea acestora, dacă este cazul. Orice intervenție suplimentară asupra produsului atrage după sine pierderea garanției și eventuale costuri necesare repunerii în funcțiune.

Informații suplimentare

Greutate 700 kg
Dimensiuni 1000 × 200 × 200 cm
Volum

Numar utilizatori

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Statie de epurare AIR30 mc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse similare