Eco Bunker 2500 – Fosa septica orizontala 2500 litri

Cod produs: ECO BUNKER 2500
Loading...

Prețul inițial a fost: 3.200,00 lei.Prețul curent este: 2.900,00 lei.

Aceasta fosa ecologica monobloc este compusă din trei camere egale, fiecare cu rol bine definit în epurarea apelor menajere, una pentru sedimentare și alta pentru digestie, iar a treia pentru sedimentare finală și limpezire.

Toate comenzile beneficiaza de:

Produse feco accesorii
Loading...

Eco Bunker 2500 – Fosă septică orizontală

Prețul include: Bioactivatori, Kit Drenaj, Transport Gratuit

 • Utilizatori 6-8
 • Volum 2500 litri

Dimensiuni:

 • L bazin – 1850 mm
 • Ø bazin – 1350 mm
 • H bazin – 1350 mm
 • H total – 1400 mm

Descriere:

Aceasta fosa ecologica monobloc este compusă din trei camere egale, fiecare cu rol bine definit în epurarea apelor menajere, una pentru sedimentare și alta pentru digestie, iar a treia pentru sedimentare finală și limpezire.

Norme de referință : RO-HG 188/92 ; NTPA 002/2002 ; SREN 12566-1/2016

Fosa septica se va vidanja periodic de către firme specializate. Perioada de vidanjare: 2-4 ani.

Compartimentarea fosei septice ECO BUNKER și funcționarea acesteia

Această fosa septica tricamerală este un sistem monobloc compartimentat ale cărui camere interioare sunt plasate una lângă alta, având bine delimitat și calculat nivelul de trecere între camere precum și dimensiunile orificiilor ce permit comunicarea acestora cu rolul de a eficientiza la maximum principiul de epurare folosit de acest sistem.

Camera 1 este un compartiment de sedimentare cu rol de a prelua apele menajere (apă neagră) și având ca efect separarea materiei grele care va precipita în zona de descompunere anaerobă de tratare, datorită diferențelor de greutate dintre materia sedimentabilă și lichid. Resturile plutitoare rămân în această cameră urmând a fi descompuse de către bacteriile anaerobe formate în interiorul fosei septice, pentru ca în cele din urmă să fie și acestea transformate în materii sedimentabile.

Camera 2 este un compartiment ce comunică direct atât cu camera de sedimentare (camera 1) cât și cu camera de tratare finală (camera 3). Rolul principal al acestei camere este de a prelua resturile sedimentabile din camera de sedimentare prin intermediul orificiilor poziționate în zona de trecere dintre cele două camere. Apoi se efectuează încă un proces de descompunere a acestor resturi sedimentate realizat cu ajutorul bacteriilor anaerobe, astfel diminuând volumul lor inițial și având ca rezultat un nămol poluant care se elimină prin vidanjare după o anumită perioadă de timp, lăsând loc pentru un nou proces de descompunere.

Camera 3 este camera în care apă deja tratată este preluată din camera de descompunere prin interiorul fantelor de trecere. Această cameră are un rol de limpezire și de sedimentare suplimentară a oricăror resturi ar mai fi rămas în urma primelor două etape de descompunere. În această cameră apa rezultată este o apă tratată în proporție de peste 75% față de apa intrată inițial, această cameră făcând legătura cu sistemul de drenaj și acționând totodată ca și zonă tampon între sistemele de epurare principale și sistemul de percolare a apei tratate, evitând astfel posibilitatea ajungerii particulelor grele în sistemul de drenaj, astfel făcând aproape imposibilă colmatarea acestuia din interior.

Instalarea unei fose septice

Fosa septica orizontala de tip bazin septic este un sistem de epurare care îndeplinește ca și aspect tehnic toate criteriile impuse de legislația în vigoare pentru producția, manipularea și amplasarea unui sistem de epurare. Această fosa septica este un produs menit să ușureze etapele de instalare, precum și să ofere o durabilitate nedefinită în urma instalării conform specificațiilor prevăzute în manualul tehnic ce însoțește produsul.

Pentru instalarea unei fose septice orizontale tip bazin ecologic, trebuie verificate următoarele cerințe minime pentru a putea desfășura un montaj în condiții optime:

 • instalarea se va face respectând principiul de scurgere gravitațională a apei, folosindu-se o pantă de scurgere corespunzătoare;
 • instalarea oricărei fose septice se face la cel puțin 1 metru de fundație sau orice altă structură de rezistență și la o distanță de minim 10-15 metri de orice sursă de apă potabilă;
 • chiar de la etapa de proiectare trebuie luată în calcul facilitarea accesului utilajelor de vidanjare;
 • permeabilitatea solului trebuie să corespundă ca receptor al apelor tratate;
 • în cazul unor zone inundabile sau cu risc de creștere a pânzei freatice se recomandă consolidarea acestei fose septice prin construcția unui zid de protecție sau a unui cămin.

Avantajele unei fose septice orizontale ECO BUNKER

 • dimensiunile mici permit amplasarea în aproape orice situație;
 • ermetizarea acestor sisteme împiedică degajarea mirosurilor și infiltrațiile de apă poluantă în sol;
 • nu necesită zone special construite, fiind îngropate în întregime;
 • nu utilizează sisteme electrice, astfel având costuri de consum 0;
 • nu necesită mentenanță deosebită, doar vidanjare periodică;

Performanțele unei fose septice orizontale

 • diminuarea materiilor organice ale nămolului poluant până la 50%
 • diminuarea materiilor sedimentabile cu 90% din volumul inițial

Informații suplimentare

Greutate 100 kg
Dimensiuni 1850 × 1350 × 1400 cm
Volum

Numar utilizatori

,

Accesorii

,

41 de recenzii pentru Eco Bunker 2500 – Fosa septica orizontala 2500 litri

 1. Mircea Cotuna (proprietar verificat)

  Felicitări FECO!

  Ați făcut ce ați promis. In calitate de instalator am comandat până acum de la voi mai multe produse iar anul trecut când m-ați rugat sa completez un chestionar pentru că ați spus că introduceți un produs nou, am crezut că e doar o campanie de fidelizare. Iar acum când am și instalat prima fosa de genul acesta pot spune că pe mine deși mă aveați că și client de acum mă declar 100% convins că sunteți cei mai serioși de pe piata (și am destule exemple și din alte părți) dar și oferiți cele mai calitative produse la cel mai accesibil pret.

  Felicitări!!!
  P.s. poate primesc un discount pentru reclama (deși chiar e pe bune tot ce am scris) :)))

 2. (comercial fECO.ro) (proprietar verificat)

  Domnule Cotună,

  Mulțumim pentru cuvintele adresate și va asigurăm că vom face mereu ce ne stă în putință pentru a îmbunătăți atât calitatea produselor noastre cât și colaborarea cu clienții noștri fideli. Drept pentru care va rugam sa ne trimiteți un email solicitând să intrați în programul de fidelitate furnizând ultimele 5 comenzi achiziționate sau recomandate de dumneavoastră.

 3. Daniel (proprietar verificat)

  Am primit fosa comandata si vreau sa va multumesc pentru livrarea prompta si calitatea produsului.

  Cu siguranta voi reveni cu alta comanda ptr cea de 3500 de litri in viitorul apropiat cat si cu serviciu de montaj, dar de data asta in apropierea Bucurestiului.

 4. Dumitrache Liviu (proprietar verificat)

  Am comandat aceasta fosa luni la ora 09.00, iar marti la ora 13 eram in posesia ei, desi eu ma asteptam sa dureze livrarea 4/5 zile.
  Interesant este si faptul ca am solicitat anumite date la telefon( sambata si duminica)si le-am primit fara probleme, in timp ce la alte firme in aceste zile nu raspunde nimeni.
  Felicitari.
  O sa revin cu un comentariu dupa punerea in functiune.

 5. Vlad Iorga (proprietar verificat)

  Produs excelent.
  Livrare prompta.
  Serviciile de relatii cu publicul si asistenta telefonica sunt la un nivel extraordinar

  Felicitari !!!

 6. Gheorghe Manea (proprietar verificat)

  Un produs extraordinar!
  La casa părinților am ales acum câțiva ani o fosa portocalie de la Romstal sau Teraplast, nici nu mai știu exact cine e producător că am cumpărat din Hormbach. Însă prețul acelei fose septice era că și acum foarte piperat, de aceea am ales sa caut un produs apropiat la un preț acceptabil pentru casa ce o avem acum in curs de finalizare.
  Recunosc că am fost sceptic când am făcut comanda vazand diferența de preț însă am avut surpriza sa dau de un produs cel puțin la fel de calitativ, daca nu chiar mai calitativ la un preț normal.

  Pro:
  Are trei camere
  Livrarea se face de către firma foarte prompt
  Asistenta tehnica chiar e NON STOP (Mulțumesc pentru ajutor)
  Calitatea materialului
  Prețul, prețul și iar prețul!

  Contra:
  Nu fac livrări sâmbătă
  Am prins stoc epuizat și a trebuit să aștept încă o zi (mi s-a explicat asta in moment comenzii)

 7. Toth Eduard (proprietar verificat)

  Am comandat produsul pe site iar centrul de logistica a fost foarte prompt și m-a sunat cu o zi înainte de livrarea fosei septice.
  Transportul a fost gratuit chiar daca fosa a trebuit livrata undeva mai izolat la 15 km de orice drum principal.

  Produsul pare unul foarte calitativ. Urmează să vedem după folosire mai exact.

  Serviciile sunt ireprosabile, atât tehnic cat și logistic oamenii sunt foarte pregătiți și tratează clientul cu maximul de respect și seriozitate.

 8. Galic Mircea (proprietar verificat)

  L-am instalat astăzi. Pot spune că sunt mulțumit atât de serviciile oferite de firma dar cel mai impresionant sunt de calitatea pe care aceasta fosa septica o are.

  Pro:
  -calitate ridicata
  -rezistenta
  -livrare până în curte (gratis)
  -kit drenaj inclus
  -pret foarte bun(am prins promoția)

  Contra:
  – se livrează în cam 3-4 zile când sunt comenzi multe

  Recomand și eu, atât fosa septica de 2500 litri cât și firma care întradevăr cum au mai spus și alții înaintea mea, sunt un exemplu de profesionalism in Romania

 9. Groza Ilie (proprietar verificat)

  O fosa septica deosebit de calitativă la un preț foarte bun.

  Întâi de toate vreau să menționez că am mers la fabrica din Arad, eu fiind din judetul Timiș, pentru a mă asigura că oferta chiar este pe bune, ținând cont că cea mai apropiata fosa septica la hombah în același stil era cam de 3 ori mai scumpă. Așadar la Arad am avut plăcută surpriza sa ii și cunosc pe oamenii aceștia și nu numai că mi-am luat fosa de la ei ci am și contribuit la producția fosei septice pe care mi-am luat-o. I-am întrebat dacă pot să fac acest lucru și m-au pus doar sa semnez ceva disclaimer miau dat o cască și m-au lăsat să încarc eu matrița cu cele 100 kg de pulbere din care se face aceasta fosa.

  Dar să revin la fosa. Am instalt fosa septica azi conform manualului și trebuie să spun că și acesta e făcut în așa fel încât și ultimul prost poate sa instaleze o fosa septica de la ei.

  Felicitări baieti! Mă bucur că am reușit să vă cunosc și am să vă recomand cu toată încrederea!

 10. Comercial fECO.ro (proprietar verificat)

  Domnule RaduM, întâi de toate vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră.
  Referitor la bioactivatori, acestia vin cu fisa tehnica și instrucțiuni de dozaj

 11. Bartus (proprietar verificat)

  Produs calitativ, livrarea promta. Am primit toate indicatiile necesare. Desi ne speriasem ca nu ne vom descurca cu montarea, ea este foarte simpla.

 12. Daniel (proprietar verificat)

  Va rog sa imi specificati daca pentru fosa tip ECOBUNKER 2500 aveti manson de inaltare. Cele prezentate pe site sunt compatibile doar cu fosele tip Ecosept. Multumesc

  Răspuns: pentru fosele tip Bunker manșoanele se fac cu teava de scurgere Dn160 din orice magazin de sanitare

 13. Danut (proprietar verificat)

  Buna ziua !!! Pe data de 03 comanda făcută pt Buncher 2500 iar 05 livrata!!!!
  Un produs perfect și un raport preț- calitate f bun…multumesc!!!!

 14. Mihai (proprietar verificat)

  Nu sunt genul de client care să vobească mult, însă pe băieții de la feco terebuie să îi felicit (și pe domnișoara care mi-a confimrat livrarea)

  Deși este perioada de carantină băieții aceștia livrează fose septice cu aceași proptitudine cu care erau lăudați și înainte de criza asta COVID-19. Ba mai mult am rămas plăcut surprins să văd ca au coborât din mașină cu mască cu mănuși și după ce au descărcat fosa septică au dat jos manușile și le-au depozitat în ceva recipient imporovizat în care se pare că lasă manușile după fiecare client, probail să le predea în depozit. Sincer nici la firmele de curierat nu am văzut așa protocoale de prevenție.

  Felicitări !

 15. Angel Rotaru (proprietar verificat)

  Încurajat de comentariul anterior, vreau și eu să îi felicit pe cei de la feco.ro pentru că dincolo de promptitudinea cu care livrează fose septice, am observat aceași rigurozitate în respectarea protocoalelor de prevenție când au livrat fosa la noi în Bistrița

 16. Marcel (proprietar verificat)

  Vreau doar sa ii felicit pe cei de la FECO pentru promptitudine și profesionalism după ce am apelat prima data la ceva instalatori de pe OLX să îmi instaleze o fosa septica cumpărată de la un magazin de sanitare din zona Timișoarei și mi-am luat o țeapă monumentală că pe lângă faptul că am dat mai mult pe produs am crezut că fac o reducere apelând la instalatori din anunțuri, care menționez că aveau la activ câteva montaje, dar culmea că fix fosa mea a fost instalată astfel încât nu funcționa cum trebuie. Iar garanție, de unde dacă nici factura nu aveau.

  Așadar e adevărat că dacă ți se pare că un specialist e scump să vezi cât costă la final un incompetent.

  Mulțumesc încă o dată celor de la FECO pentru că m-au salvat de la o situație foarte neplăcută și mi-au refăcut toată lucrarea și au înlocuit fosa septica de o calitate foarte slabă, cu ceva mult mai calitativ

 17. Sebastian (proprietar verificat)

  Am comandat produsul duminica seara, iar marti dimineata la ora 08:00 a ajuns. Promptitudine si calitate a serviciilor. Recomand!

 18. Mircea Ioniță (proprietar verificat)

  Întradevăr un produs așa cum este descris și în majoritatea comentariilor anterioare.

  Din păcate am așteptat 3 zile pentru livrare deoarece mi s-a spus de când am făcut comanda că poate dura mai mult că de obicei din cauza numărului de comenzi din aceasta perioadă.

  Însă au sunat cu o zi înainte așa cum au promis iar a doua zi produsul a fost la mine in curte.

  Mă declar mulțumit atât de calitate cat și de preț!

 19. Marcu (proprietar verificat)

  Las și eu aici recenzia mea: de la 1-5*

  Calitate produs 5*
  Promptitudine livrare 4*
  Manual instalare explicit 4*
  Preț 5*
  Profesionalism echipa 5*

 20. Robert (proprietar verificat)

  Fosa este ok,material de buna calitate, livrare prompta,pret competitiv sunt multumit acord 5 stele din 5

 21. Mihai G. (proprietar verificat)

  Un produs excelent, solid si voluminos.
  Raport pret-calitate excelent.
  Echipa de profesionisti

 22. Ovidiu F. (proprietar verificat)

  Fosa pare construita foarte bine, dar la montare am avut un soc.

  In manualul tehnic spun ei sa pui fosa in groapa, pe pat de nisip, apoi pe langa aceasta sa completezi cu beton stabilizat (nisip+4-6% ciment) pana la gurile de vizitare si s-o umpli doar 25% cu apa.

  Noi am pus fosa pe pat de nisip si am inceput sa bagam nisip pe langa aceasta, umpland in acelasi timp cu apa. Supriza mare a fost cand nivelul apei a ajuns la jumatate, unde este facuta lipitura si a inceput sa curga apa din ea. Departamentul tehnic mi-a comunicat ca presiunea din interior ( practic, 1250L de apa) creeaza pori si din cauza asta curge. Eu cred ca acei pori existau acolo inca de la turnare.

 23. Răspuns dl Ovidiu F. (dep. Comercial) (proprietar verificat)

  Dragă domnule Ovidiu F. vă mulțumim pentru informarea dumenavoastră!
  Am verificat cele menționate cu departamentul tehnic și aceștia au confirmat o discușie cu dumneavoastră. Totodată am verificat situația și cu colegii de la producție care ne-au explicat situațiile în care cele menționate de dumneavoastră puteau să se întâmple.

  Totodată am verificat statusul comenzii dumneavoastră și cu colegii de la tehnic unde exista înregistrată sugestia acestora de a solicita schimbarea produsului în garanție, costurile pentru preluarea produsului și livrarea unui produs nou fiind acoperite de această garnație.

  Ca urmare a acestei sesizări am verificat tot stocul din care produsul dumneavoastră făcea parte și întradevăr au mai fost depistate încă 4 produse cu semne care ar fi putut rezulta în aceași situație. Drept urmare aceste produse au fost retrase în vedera casării.

  Ne cerem scuze pentru neplăceri și vă mulțumim pentru informare!

 24. Adrian Necsu (proprietar verificat)

  Am comandat produsul săptămâna trecuta iar azi a ajuns exact așa cum am fost informat de către doamna care a sunat ieri pentru a verifica dacă sunt acasă pentru recepție.

  În clipa în care scriu acest comentariu, echipa care îmi face instalarea au cam terminat tot și acum nivelează pământul. Le-a luat aproximativ 4 ore să instaleze cu manualul în față. (păcat că nu pot pune și poze)

  Recomand cu căldură!

  P.S. Am primit și bonus pentru că era ziua mea o cutie de bioactivatori 🙂 Vă multțumesc din suflet!

 25. Ion Reteaz (proprietar verificat)

  E deja al 2-lea bunker pe care îl comand de la voi. Primul a fost pentru mine acum aproape 2 ani iar acesta e pentru mama mea. Constat că ați păstrat același nivel ridicat de calitate și seriozitate. Livrat prompt, echipa foarte bine pregătită si manierată. Recomand și eu! Revin anul viitor cu încă o comandă și pentru socrii.
  Felcitări!

 26. Cațiș Adrian (proprietar verificat)

  Un produs foarte robust și bine proiectat.
  Deși știam că nu este un produs pretabil pentru zone carosabile, ieri a venit o mașina de marfă să descarce ceva materiale de construcții pentru finisaje și cum nu am fost de față aceștia au parcat exact peste fosă. Surprinzător aceasta a suținut întreaga greutate a mașinii plus greutatea matrialelor. Nu recomand să o folosiți pe o zonă carosabilă dar cel puțin în cazul meu a rezistat unui astfel de test. Mulțumiri și felictări celor de le feco.ro. Recomand cu încredere

 27. Mihai Petrache (proprietar verificat)

  Deși am căutat îndelung un produs care să se plieze pe exigențele mele, la final am ales să merg pe mâna instalatorului cu care am făcut și instalațiile de la interior, ținând cont că este un profesionist și am văzut că nu lucrează decât cu produse de calitate. Prin urmare am optat pentru această fosă în iunie 2019 iar azi am dat comandă pentru încă una similară la pentru o casă de vacanță. Mă declar pe deplin mulțumit atât de produs cât și de serviciile acestei firme. Mult succes și pe mai departe. P.S. să mă sunați cu o zi înainte de livrare vă rog pentru că nu locuiesc la adresa din comandă

 28. Oana C (proprietar verificat)

  Nu ma pricep la calificative asa ca ori dau foarte bun, mediu, sau foarte slab atunci cand vine vorba de evaluarea unui produs. Insa vreau sa las acest comentariu deoarece la nivel de profesionalism cand vine vorba de relatii cu clientii cat si cand e vorba de fose septice, cei de la feco primesc de la mine EXCELENT. Cat despre produs, pot spune doar ca instalatorul meu mi-a spus ca el de 20 de ani de cand lucreaza in instalatii sanitare poate garanta linistit pentru produsele acestea si eu l-am vazut refuzand o masina de teava PVC doar pentru ca nu i-a placut cum aratau doua dintre cele 26 de tevi de 6 metri. In concluzie calitate la adevarata valoare atat pentru servicii cat si pentru produs. Felicitari si mult succes!!!

 29. Marian Margau (proprietar verificat)

  Un produs extraordinar, recomand cu încredere. Și nu în ultimul rând, mulțumiri echipei feco.ro. În special pentru că atunci când am căutat o fosa septica toți ceilalți producători încercau sa îmi vândă marea cu sarea însă singurii care au avut o gama larga de produse și mi-au făcut prezentarea acestora până am stabilit împreună produsul care se potrivește, au fost cei de la feco. .

  Și într-adevăr mi-au dovedit că nu am dat gres pentru încrederea acordată.

  Felicitări și mult succes!

 30. Ioan Neculce (proprietar verificat)

  Multumesc pentru promptitudine! Intr-adevar aceasta fosa septica a ajuns exact cum a fost promis si pot spune ca sunt mult mai mult decat multumit! Am instalat-o ieri cu echipa care imi construieste casa, fara nicio problema.

 31. eduard micle (proprietar verificat)

  o fosa septica excelenta.
  raport calitate/pret excelent
  promptitudine si profesionalism excelent

  10 pe linie!
  felicitari!

 32. Mircea Prado (proprietar verificat)

  Un produs extraordinar! Mulțumesc

 33. Valeryan (proprietar verificat)

  Va salut. Doresc si eu sa comand o fosa bunker de 2500 la 2500 ron. Va rog sa-mi spuneti daca transportul si kitul de drenaj sunt gratuite asa cum scrie pe site. Multumesc frumos. Cu respect.

 34. fECO (comercial) (proprietar verificat)

  Buna ziua, domnule Valeryan!

  Da, atât kitul de drenaj cât și transportul sunt incluse în preț!

 35. Alina Cosma (proprietar verificat)

  Întâi de toate, vreau să mulțumesc echipei de la servicii clienți pentru răbdarea avuta cu mine, eu fiind total pe lângă subiect, am găsit la ei și răbdare și informații astfel ca acum pot da eu sfaturi la rândul meu.

  Despre produs: doar cuvinte de laudă, prețul este chiar surprinzător de accesibil ținând cont de calitatea produsului și de faptul ca a fost livrat la adresa cu tot cu accesorii.

  Felicitări, mulțumim și mult succes pe mai departe!

 36. Gabi (proprietar verificat)

  Fara kit de drenaj care ar fi pretul? Aveti la vanzare si tunele de percolare? Multumesc!

 37. Cristian Varga (proprietar verificat)

  Chiar dacă a durat mai mult timp livrarea (1 săptămână și ceva) eu zic că s-a metitat așteptarea pe deplin datorită faptului că fosa arată exact ca în descriere și se vede că e lucrată cum trebuie să fie o fosa de calitate, plus că mai are avantajul că are și un preț foarte bun, să nu mai zic că are și transportul, kit-ul de drenaj și pliculețele de bioactivatori în același preț. Pentru acest lucru țin să vă mulțumesc și sper să auzim numai de bine pe viitor! Vă doresc clienți cât mai mulți și satisfăcuți de produsele dvs.!

 38. A. Pavel

  Felicitari, foarte profi.
  Multumesc!

 39. Ciolacu Virgil (proprietar verificat)

  Deși am așteptat cam o săptămână jumătate până a ajuns produsul la mine, pot spune că am înțeles de ce sunt așa aglomerați. Mi-a povestit și băiatul care făcea livrările pe ruta mea că a trecut cel puțin de 2 ori săptămâna aceea prin comuna noastră la fel de încărcat. Chiar se vede că sunt o echipă care muncește pe brânci pentru a ajunge la toți clienții lor și pentru a oferi tot suportul necesar. Astăzi am dus și actele la primărie și mi-au spus și cei de acolo că acestia sunt cei mai ok din punctul lor de vedere și că și primăria a achiziționat de la ei mai demult pentru ceva lucrare.

 40. Firea Marcu (proprietar verificat)

  Ce mi-a plăcut cel mai mult la fosa septică Eco Bunker 2500 este că nu este doar despre aspect – este in primul rând despre performanță și enduranță. Funcționează exact așa cum este descris si rezist, ceva de speriar. Pe lângă faptul că este ușor de utilizat, este foarte rezistent, iar asta am văzut când instalatorii mei îl manevrau fără menajamente, iar produsul se comporta firesc, fără teama de a se fisura sau deforma.

  Am fost, de asemenea, impresionată de serviciul de asistență pentru clienți. Echipa a fost promptă la fiecare solicitare, deși eu aș fi cedat in locul lor, pt că, deși mi-au spus că au multe come zi si dureaza cam 2 săptămâni livrarea, eu sunam tot la 2 -3 zile, dar eram mereu întâmpinată cu politețe și răbdare. Au răspuns la toate întrebările mele și mi-au oferit sfaturi utile pentru a maximiza beneficiile produsului.

  Recomand cu căldură fosa septică Eco Bunker 2500 oricui caută o soluție eco-friendly de înaltă calitate. Este o investiție într-un viitor mai verde și mai sustenabil. Și mai ales, recomand feco.ro oamenii sunt profesioniști în adevăratul sens al cuvântului.

  P.S. îmi cer scuze dacă am enervat pe cineva cu apelurile mele interminabile până mi-a ajus fosa septică.

 41. Petria (proprietar verificat)

  Pentru început am fost un pic dezamăgit când am fost anunțat că livrarea va fi între 5 și 10 zile dar m-am resemnat,chiar dacă planurile mele erau date peste cap.Surpriză,joi am dat comandă iar pentru luni am fost anunțat că va fi livrată.
  Super!Livrarea a fost anunțată din timp,ora a fost respectă iar descărcarea și manevrarea au fost profesionistă.Fosa este foarte rezistentă și bine lucrată,toate actele și accesoriile au fost livrate.
  Fiind obișnuit să nu am prea mari așteptări de la produsele și serviciile din ziua de azi,Feco a dovedit că merită 5stele cu prisosință.Vă mulțumesc!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse similare