Separator de uleiuri Hidro Oil 21

Cod produs: Hidro Oil 21
Loading...

7.750,00 lei

Precomanda

Aceste separatoare de uleiuri și hidrocarburi sunt folosite în special cu rolul de a trata apele infestate cu uleiuri minerale neemulsionate, având ca scop reintroducerea apei tratate în circuitul natural și protejarea mediului. Procesul de descompunere a substanțelor în interiorul unui separator de hidrocarburi, are la baza proprietățile fizice ale lichidelor, diferențele de greutate și masa specifică a acestora. Separatorul de ulei are în interior 3 camere cu rol de separare treptată, pe diferite nivele ale substanțelor plutitoare și în suspensie de substanțele sedimentabile, particule grelem, nisip sau nămol. Astfel, uleiurile cu densitate diferită vor fi captate în primul compartiment, urmând a fi colectate spre reciclare sau reutilizare, acolo unde este posibil. Apa tratată trece, apoi,  în ultima cameră a recipientului prin fanta inferioară prevăzută pentru acest rol.

Toate comenzile beneficiaza de:

Produse feco accesorii
Loading...

Separator de uleiuri si hidrocarburi Hidro Oil 21

Debit: 20 l/s

Domenii de aplicare:

Activitățile comerciale ce desfășoară operațiuni care implică manipularea apelor și substanțelor lichide care urmează să fie deversate în rețeaua de canalizare locală, centre de colectare ale apei uzate sau emisari, sunt obligate să se conformeze standardelor UE și să instaleze pentru procesul primar de tratare a apelor uzate, un separator de uleiuri și hidrocarburi în conformitate cu SR EN 858-1, ce este menit să prevină poluarea mediului cu produsele folosite.

Domeniile de activități care necesită aplicarea reglementărilor UE sunt următoarele:spălătorie auto, service auto, stație de carburanți, platforme industriale, ș.a.m.d.

Funcționarea unui separator de uleiuri și hidrocarburi

Aceste unități de tratare a apelor provenite din activitățile comerciale sau industriale, au ca rol principal separarea uleiurilor și soluțiilor neemulsionate prezente în apele uzate, înainte de a se efectua deversarea acestora în rețele de canalizare locală sau emisari colectori.

Acest separator de uleiuri si hidrocarburi Hidro Oil 21 este folosit în special cu rolul de a trata apele infestate cu uleiuri minerale neemulsionate, având ca scop reintroducerea apei tratate în circuitul natural și protejarea mediului.

Procesul de descompunere a substanțelor în interiorul unui separator de hidrocarburi, are la baza proprietățile fizice ale lichidelor, diferențele de greutate și masa specifică a acestora. Acest separatorul de ulei uleiuri si hidrocarburi Hidro Oil 21 are în interior 3 camere cu rol de separare treptată, pe diferite nivele ale substanțelor plutitoare și în suspensie de substanțele sedimentabile, particule grelem, nisip sau nămol.

Astfel, uleiurile cu densitate diferită vor fi captate în primul compartiment, urmând a fi colectate spre reciclare sau reutilizare, acolo unde este posibil. Apa tratată trece, apoi,  în ultima cameră a recipientului prin fanta inferioară prevăzută pentru acest rol.

NORMA EUROPEANĂ DE REFERINȚĂ

  • 858-1/2002 A1: 2005 separatoare de lichide ușoare (spre exemplu, separatorul de hidrocarburi) se specifică în partea I: principiul pentru proiectare, marcare, performanță, încercări și controlul calității.
  • 858-1/2002 : separatoare de lichide ușoare (de exemplu, separator de uleiuri si hidrocarburi Hidro Oil 21) se specifică în partea I: marcarea și controlul calității, principiul pentru proiectare, performanță și încercări.

Prin lichid se înțelege lichid cu masa volumetrică mai mică sau egală cu 0,95g/cmc, practic sau total insolubil sau insaponificabil.

PERFORMANȚELE SEPARATOARELOR

Separatoarele de ulei și hidrocarburi, marca Telcom, garantează prin tratarea apelor uzate:

  • îndepărtarea materialului plutitor > 90%
  • îndepărtarea materialelor sedimentabile ~ 90%

Informații suplimentare

Greutate 70 kg
Dimensiuni 150 × 150 × 215 cm
Volum

Debit

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Separator de uleiuri Hidro Oil 21”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse similare