Fosa Septica Sept 6

Cod produs: eco sept 6
Loading...

2.300,00 lei

Fosa septica ECO SEPT 6 este un sistem de tratare primară a apelor reziduale provenite în urma utilizării sistemului sanitar cu care este dotat un imobil civil sau industrial. Scopul utilizării acestor fose septice este de a realiza un sistem de instalație sanitară nouă sau pentru recondiționarea și îmbunătățirea unor sisteme de epurare mai vechi sau rudimentare, având ca efect pretratarea utilă. Rolul acestora este de a fluidiza încărcătura poluantă a sistemului de scurgere.

Toate comenzile beneficiaza de:

Produse feco accesorii
Loading...

 

Fosa septica sept 6. Fosă biologică Tricamerală

Prețul include: Bioactivatori, Kit Drenaj, Transport Gratuit

 • Utilizatori: 6-8
 • Diametru: 112;
 • Înălțime: 170;

Despre produs

Fosa septica ECO SEPT 6 este un sistem de tratare primară a apelor reziduale provenite în urma utilizării sistemului sanitar cu care este dotat un imobil civil sau industrial.

Scopul utilizării acestor fose septice este de a realiza un sistem de instalație sanitară nouă sau pentru recondiționarea și îmbunătățirea unor sisteme de epurare mai vechi sau rudimentare, având ca efect pretratarea utilă. Rolul acestora este de a fluidiza încărcătura poluantă a sistemului de scurgere.

Scopul principal al compartimentării tricamerale ale acestei fose septice este acela de a asigura într-un mod natural tratarea și epurarea apelor uzate, precum și aducerea acestora la parametrii prevăzuți de normativele legislative actuale pentru numărul de utilizatori căreia îi este destinat. Avantajul unei fose septice de tip tricameral este că efectuează acest tratament fără necesitatea utilizării substanțelor chimice.

Compartimentarea fosei septice și funcționarea acestora

Această fosă septică tricamerală este un sistem monobloc compartimentat ale cărui camere interioare sunt plasate una lângă alta, având bine delimitat și calculat nivelul de trecere între camere precum și dimensiunile orificiilor ce permit comunicarea acestora cu rolul de a eficientiza la maximum principiul de epurare folosit de acest sistem.

Camera 1 este un compartiment de sedimentare cu rol de a prelua apele menajere (apă neagră) și având ca efect separarea materiei grele care va precipita în zona de descompunere anaerobă de tratare, datorită diferențelor de greutate dintre materia sedimentabilă și lichid. Resturile plutitoare rămân în această cameră urmând a fi descompuse de către bacteriile anaerobe formate în interiorul fosei septice, pentru ca în cele din urmă să fie și acestea transformate în materii sedimentabile.

Camera 2 este un compartiment ce comunică direct atât cu camera de sedimentare (camera 1) cât și cu camera de tratare finală (camera 3). Rolul principal al acestei camere este de a prelua resturile sedimentabile din camera de sedimentare prin intermediul orificiilor poziționate în zona de trecere dintre cele două camere.

Apoi se efectuează încă un proces de descompunere a acestor resturi sedimentate realizat cu ajutorul bacteriilor anaerobe, astfel diminuând volumul lor inițial și având ca rezultat un nămol poluant care se elimină prin vidanjare după o anumită perioadă de timp, lăsând loc pentru un nou proces de descompunere.

Camera 3 este camera în care apă deja tratată este preluată din camera de descompunere prin interiorul fantelor de trecere. Această cameră are un rol de limpezire și de sedimentare suplimentară a oricăror resturi ar mai fi rămas în urma primelor două etape de descompunere.

În această cameră apa rezultată este o apă tratată în proporție de peste 75% față de apa intrată inițial, această cameră făcând legătura cu sistemul de drenaj și acționând totodată ca și zonă tampon între sistemele de epurare principale și sistemul de percolare a apei tratate, evitând astfel posibilitatea ajungerii particulelor grele în sistemul de drenaj, astfel făcând aproape imposibilă colmatarea acestuia din interior.

Drenajul unei fose septice este constituit dintr-un sistem subteran de preluarea a apelor tratate ale unei fose septice și este alcătuit dintr-o tubulatură gofrată ce permite dispersarea apei tratate în sol prin intermediul fantelor mici de dispersie, permițând astfel ca solul să preia treptat volumul de lichid rezultat pentru a nu se suprasatura în cazul unor debite mai mari.

Instalare – fosa septica sept 6

Fosa septică din gama ECO SEPT este un produs proiectat din punct de vedere tehnic pentru a eficientiza și ușura modalitățile de instalare. În acest scop, la achiziționarea produsului vă vom furniza și un manual tehnic cu etapele de instalare explicate și exemplificate vizual.

Pentru instalarea unei fose septice tip ECO SEPT trebuie verificate următoarele cerințe minime pentru a putea desfășura un montaj în condiții optime:

 • instalarea se va face respectând principiul de scurgere gravitațională a apei, folosindu-se o pantă de scurgere corespunzătoare;
 • instalarea oricărei fose septice se face la cel puțin 1 metru de fundație sau orice altă structură de rezistență și la o distanță de minim 10-15 metri de orice sursă de apă potabilă;
 • chiar de la etapa de proiectare trebuie luată în calcul facilitarea accesului utilajelor de vidanjare;
 • permeabilitatea solului trebuie să corespundă ca receptor al apelor tratate;
 • în cazul unor zone inundabile sau cu risc de creștere a pânzei freatice se recomandă consolidarea acestei fose septice prin construcția unui zid de protecție sau a unui cămin.

Avantajele unei fose septice tricamerale

 • dimensiunile mici permit amplasarea în aproape orice situație;
 • ermetizarea acestor sisteme împiedică degajarea mirosurilor și infiltrațiile de apă poluantă în sol;
 • nu necesită zone special construite, fiind îngropate în întregime;
 • nu utilizează sisteme electrice, astfel având costuri de consum 0;
 • nu necesită mentenanță deosebită, doar vidanjare periodică;
 • datorită principiilor de descompunere ale acestui tip de fosa septica, resturile menajere rezultate au un volum foarte mic în urma tratării, comparativ cu resturile menajere rezultate într-un bazin orizontal. Prin acțiunea bacteriilor anaerobe resturile menajere se mineralizează, reducând din conținutul de apă în urma proceselor de fermentare. În urma descompunerii rezidurilor menajere vor rezulta nămol poluant diminuat ca și volum, apă tratată și biogaz care se va evapora în atmosferă prin orificiul special creat.

Performanțele unei fose septice tip ECO SEPT

 • diminuarea materiilor organice ale nămolului poluant până la 50%;
 • diminuarea materiilor sedimentabile până la 90% din volumul inițial.

Încărcătura organică la ieșire:

PH 5,5-9,5
Solide în suspensie <200
CBO5 <250
COD <500
Tensioactivi <4

Important: fiecare fosă septică din gama ECO SEPT beneficiază de GARANȚIE NELIMITATĂ

Anularea garanției – fosa septica sept 6:

 1. Manipularea și stocarea neadecvate atrag după sine anularea garanției (manipulare prin lovire cu obiecte dure sau ascuțite, manipulare prin expunere la șoc și contact cu suprafețe dure sau ascuțite, depozitarea până la instalare cu greutăți și/sau presiuni suplimentare asupra produsului);
 2. Instalarea și montarea de accesorii improvizate sau neconvenționale în timpul procesului de instalare sau în vederea modificării funcționalității unei fose septice (montarea de țevi improvizate, efectuarea de găuri suplimentare în orice zonă a fosei septice, instalarea de prelungiri improvizate, instalarea unor piese de conexiune sau de eficientizare a circuitului apei improvizate atât pe rețeaua de scurgere cât și pe cea de drenaj).

Pentru accesoriile compatibile verifică și lista noastră de accesorii:

Informații suplimentare

Greutate 55 kg
Dimensiuni 112 × 112 × 170 cm
Volum

Numar utilizatori

, , ,

Accesorii

,

42 de recenzii pentru Fosa Septica Sept 6

 1. Alexandru M. (proprietar verificat)

  buna ziua,

  mentionez ca am achizitionat produsul acesta in urma cu 2 luni desi initial ma orientasem spre un produs de tip IMHOFF. dupa aproximativ o saptamana de indecizie consultand si alte oferte similare de la alti producatori am optat totusi pentru fosa septica ECO SEPT 6 ghidat de instinct si de faptul ca dintre toti ceilalti comercianti aici am gasit mereu cate un domn (chiar si o domnisoara la un moment dat) care au raspuns promt si la fiecare intrebare ce imi venea mie in cap.

  produsul a ajuns a 2-a zi dupa ce a fost comandat, am avut cateva mici nelamuriri la montaj deoarece nu este chiar domeniul meu insa cu un scurt telefon am primit toate lamuririle vis-a-vis de montaj si l-am putut efectua in 2 zile fara prea mare efort

 2. mircea bunescu (proprietar verificat)

  Primul produs de care pot spune ca sunt pe deplin satisfacut. Am inca unul achizitionat in urma cu 3 ani pe principiul Imhoff, insa acela este ceva mai fragil desi estetic arata impecabil. Din cate am inteles e 100% romanesc. Atat ingineria cat si productia lui. Felicitari!!!

 3. androne (proprietar verificat)

  Felicitari celor doua companii pentru fuziune. Am sunat la numarul de la foseptice.ro, cu care am colaborat si in trecut, si m-au redirectionat spre acest site. Mi se pare ca totul este abordat acum cuvmai mult profesionalism. Despre produs nu am sa mai scriu pentru ca parerile sunt subiective, parerea mea e ca este in clipa de fata cel mai eficient produs de pe piata. Am unul instalat de 2 ani jumatate

 4. FLORINA (proprietar verificat)

  Buna ziua,
  Doresc sa stiu daca este suficient volumul litri pentru 6 persoane?
  La ce adancime se poate ingropa avand in vedere ca iesirea de la casa o am la 60cm?Sunt certificate cu marcaj CE?
  Livrati si in barlad?
  Va multumesc anticipat pentru raspuns.
  Forina Maghiran

 5. feco.ro (comercial) (proprietar verificat)

  Draga doamna Florina Maghiran,

  Toate produsele de pe acest site întrunesc apecificatiile si normativele CE

  Volumul acestui produs este suficient cat sa va asigure functionarea fara mentenanta frecventa si cu vidanjare cat mai rara. Calculul volumului util pentru o fosa septica impus de legislatia in vigoare este de 200 litri/persoana/zi astfel ca produsul asigura chiar mai mult de atat

  Adancimea la care aveti ingropata teava de canalizare va va permite aa ingropati fosa in conditii de siguranta maxima ramanand aproximativ 30 cm de sol peste ea. Puteti opta pentru un manson de prelungire in vederea ridicatrii capacului fosei septice pana la nivelul solului.

  Livrarea eate gratuita oriunde in tara. Livram fose septice si in Barlad

  Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail

 6. Alexa Dumitru (proprietar verificat)

  Desi mi-a fost teama sa iau o fosa septica produsa de romani, dupa experienta patita cu o alta fosa romaneasca dar din fibra de sticla care dupa 2 ani s-a crapat pur si simplu si m-am ales peste noapte cu o minipisina urat mirositoare pentru caine, si dupa multe ore de analizat oferte, am ales in cele din urma fosa aceasta pentru a o inlocuii pe ceea care mi-a dat doar batai de cap. si culmea ca aceea s-a spart tocmai la 1 luna dupa garantie, daca era electrica ziceam ca a fost programata.
  Calificative.

  PRO Echipa celor de la FECO dovedeste un profesionalism iesit din comun in domeniul lor, produsul a ajuns mai repede decat ma asteptam, instalarea a durat cam 4 ore, asistenta tehnica NON STOP

  CONTRA hmm inca nu am ce sa bag de vina si sper sa pot spune asta si peste 10 ani ei mi-au dat garantie care spune ca asa e .. sa vedem aa da ar fii ceva, mi-ar fii placut sa fii venit teava de dren gata invelita in geotextil

 7. Marian M (proprietar verificat)

  Buna ziua,
  Doresc sa achizitionez si eu o fosa ECO SEPT 6 si inca nu sunt hotarat.
  Chiar se vidanjeaza la 1-2 ani folosita la capacitate maxima (6-7 persoane zilnic)?
  (raspuns) Vidanjarea conform testarilor se recomanda la 2 ani

  Ce inseamna garantie pe viata?
  (raspuns) Garantia oferita la integritatea produsului ce asigura ca produsul instalat corespunzator nu se va fisura, nu va crapa si nu se va deteriora

  Nu se infunda sistemul de drenaj?
  (raspuns) sistemul ECO SEPT este singurul sistem complet de filtrare si epurare a apelor menajere, orpind particulele grele sa ajunga in dren, , acesta fiind principalul motiv al colmatarilor altor sisteme de epurare atat din gama noastra de produse cat si orice alt sistem de pe piata din Romania

  In asteptarea unui raspuns, va multumesc.
  Marian

 8. maria d. (proprietar verificat)

  multumesc ceolor de la feco.ro pentru rabdarea avuta cu mine de-a lungul a aproape 1 luna in care cel putin de 3-4 ori pe saptamana sunam sa ma lamureasca cu diverse idei si probleme ce le intampinam pana am hotarat care e produsul potrivit pentru mine. eu una chiar nu cred ca aveam atata rabdare nici macar cu mine.
  dar ideea e ca pana la urma am ascultat argumentele lor, si sincer chiar sunt cei mai pregatiti. iar azi am o fosa septica tricamerla si pot spune ca nu regret alegerea facuta.

 9. george oprisan (proprietar verificat)

  Despre produs nu pot da foarte multe evaluari pentru ca abia l-au instalat muncitorii. Dar vreau sa le arat aprecierile mele celor de la FECO pentru seriozitate.
  Operatori foarte bine pregatiti. Pretul afisat e pretul final (nu se mai plateste transport sau TVA sau cine stie ce alte taxe ascunse) Livrare prompta. Si informatii suplimentare oferite la orice ora am sunat cand nu erau siguri muncitorii de etapele de instalare.
  FELICITARI .. tineti-o tot asa

 10. Andrea Kispal (proprietar verificat)

  Echipa extraordinara, profesionalism si promptitudine! Pot doar sa le fiu recunoascatoare celor doi Andrei, in special d-lui A. T., care s-a ocupat de livrarea unei fose Eco Sept 6 in mai putin de 12 ore! Sunt o norocoasa prin faptul ca am ales un produs exceptional de la o echipa de profesionisti! De-acum am o particica din Feco.ro in curtea casei mele si ma voi mandri cu voi! Va multumesc din suflet!

 11. feco.ro (comercial) (proprietar verificat)

  Doamna Andrea, noi suntem cei ce va multumim pentru alegerea facuta, si da intradevar tinand cont ca sunteti aproape de unul din punctele noastre de distributie ati avut norocul sa vi se livreze foarte rapid fosa deoarece nu a fost nevoie sa se apeleze la firma de curierat pentru expeditie, aceasta fiind facuta cu una din masinile noastre de livrari locale cu care este dotat fiecare punct de lucru zonal. Si noi suntem mandri sa stim ca putem contribuii la confortul si satisfactia clientilor nostri si ne bucuram nespus cand la randul lor acestia ne onoreaza cu astfel de cuvinte frumoase.
  Va multumim si va dorim sa va puteti bucura de noua dumneavoastra locuinta si de succes in tot ceea ce intreprindeti.
  Cu stima,
  A.T.

 12. Diana D. (proprietar verificat)

  Buna ziua.

  Tin sa va felicit pentru profesionalismul si promptitudinea de care ati dat dovada in ceea ce priveste livrarea fosei. Am ramas placut surpriza de serviciile dumneavoastra.

  Felicitari

 13. George (proprietar verificat)

  Buna ziua,

  Fosa a fost montata astazi si vreau sa va multmesc pe aceasta cale pentru profesionalismul de care dati dovada.

 14. Dragos Boicu (proprietar verificat)

  Buna ziua
  Pot instala o astefel de fosa daca panza freatica este destul de sus?spun asta pt ca sapand fantana an dat de apa la 2-2.5 m?
  Multumesc de precizari?

 15. feco.ro(tehnic) (proprietar verificat)

  Domnule Boicu, tinand cont ca adancimea la care veti sapa pentru fosa este de 170 cm iar drenul va avea un sant de aproximativ 120 cm adancime nu cred ca veti da de apa in momentul instalarii decat poate umezeala pe partea inferioara a spatiului in care veti instala fosa. Cu toate acestea avand in vedere ca fosa va fii umpluta cu apa nu veti intimpina probleme in instalarea ei daca veti respecta indicatiile oferite in manualul tehnic.

 16. Liviu brasov (proprietar verificat)

  Am fosta septica eco sept pt 6 persoane de 2 ani, si sunt foarte multumit de ea, chiar ieri am vidanjat-o dupa 2 ani. Intrebare ? trebuie sa ii pun bioactivator din nou? daca a fost vidanjata complet?

 17. Tehnic feco.ro (proprietar verificat)

  Buna ziua,
  Multumim de feedback!
  Raspuns: daca ati vidanjat complet si spalat intern, da necesita reactivare

 18. Lucian Jivan (proprietar verificat)

  Buna ziua, vroiam doar sa va spun ca baietii din echipa de instalare au fost exceptionali in frunte cu coordonatorul de echipa, a fost o zi grea dar a trecut.Va multumesc!

 19. feco.ro (comercial) (proprietar verificat)

  Multumim domnule Jivan, intai de toate pentru cuvintele frumoase si nu in ultimul rand pentru ca ati ales produsele si serviciile noastre. Intradevar am citit raportul colegilor nostri si conditiile de instalare a fosei septice au fost atipice insa experienta echipei a fost factorul determinant in aceasta situatie si ne mandrim cu rezultatul lor in ciuda obstacolelor.

 20. Pap Marcel (proprietar verificat)

  Am ramas placut surprins de profesionalismul acestei echipe.
  Am comandat fosa septica intr-o zi de marti in juru pranzului iar a doua zi dimineata era deja in curte.
  La instalare deja am pierdut cartea tehnica primita impreuna cu fosa septica si am trimis mail undeva in jurul orei 7 dimineata solicitand un manual tehnic iar in nici 5 minute aveam o copie pe mail. In jurul pranzului an fost sunat de un tehnician sa ma intrebe daca ma descurc cu instalarea si daca am nevoie de alte informatii pentru a putea finaliza instalarea.
  Sincer in Romania nu credeam sa se lucreze la asa nivel. Felicitari

 21. Chiritoi Doru (proprietar verificat)

  Singurele cuvinte care vreau sa le adresez sunt:
  -Seriozitate
  -Promptitudine
  -Profesionalism

  Va multumesc si va doresc succes si mai departe!

 22. Iulian (proprietar verificat)

  Produs excelent,livrare in 24 de ore….fan curier s-au mișcat în 48,dar ăsta e termenul lor….sper să mă c.c în produsul vostru cât mai repede…la propriu….recomand cu încredere..

 23. nicu (proprietar verificat)

  o am montata de 7 luni si pana acum functioneaza perfect. Multumesc

 24. Alin (Timișoara) (proprietar verificat)

  Las aici recenzia mea desi se refera la pachete de instalare dar nu am găsit acolo unde să las recenzii. Am comandat produsul online intr-o seara cu precizarea că doresc și instalare iar a doua zi am fost contactat de p domnișoara foarte drăguță pentru a stabili când să mă întâlnesc cu un coleg de la tehnic. Am solicitat în aceeași zi și la ora cuvenita am avut evaluarea iar peste alte 3 zile aveam deja fosa instalată și functionala. Concluzia: profesionalism până la cel mai mic detali. Felicitări!

 25. Cristian Preda (proprietar verificat)

  Cumpărată în urmă cu 3 luni am instalat-o abia acum o luna pentru că inițial când am avut timp nu mi-au permis condițiile meteo. Insa tot ce pot spune e că am găsit răbdare și profesionalism la cote foarte înalte mai ales că am sunat să mă ghideze cu instalarea pt că am pierdut intre timp cartea. App pentru cei ce sunt în situația mea găsiți carte tehnica și în rubrica documente stânga jos pe orice pagina din site, dar revenind la situația mea, vreau sa ii felicit pe toți cu care am interacționat precum și pe cei care nu reușim să îi cunoaștem pentru organizarea și profesionalismul arătat la fiecare din cele peste 3-4 convorbiri purtate de-a lungul timpului.

  Despre produs pot doar să mă pronunț din PC de vedere estetic și tehnic doar asupra structurii.. pare foarte rezistenta a rezistat la toate abuzurile noastre de șantier cat a fost staționară la noi până la instalare. Recunosc am trântit cu ea când am mutat scule am depozitat și pe ea saci cu ciment și alte cele să le feresc de umezeală am chiar și aruncat de vre-o doua ori cu scule in ea când mă enervam pe aici .. la un moment dat un muncitor i-a și zis "sac de box pt șeful" .
  De funcționat momentan funcționează foarte bine nu am mirosuri nu pare să se chinuie sa filtreze toată apa deși am avut și zile cu debite mari..
  Eventual revin cu o nota generala mai târziu peste 1 an, 2 dacă nu uit până atunci nota generala actuala 10/10

 26. Mirela Berariu (proprietar verificat)

  Azi am vidanjat prima data fosa după 2 ani de la instalare deși din cate țin minte în cartea tehnica scrie că se poate vidanja odată la 3 ani, insa am notat în telefon memo la 2 ani precum mi-a fost sugerat de către persoana care mi-a preluat comanda. Vidanja a costat 150 lei, a durat maxim 30 minute cu tot cu spălat și reumplere. Fosa după vidanjare și spălare arata in interior că noua, ceea ce ma surprins eu avand in minte imaginea toaletelor de curte de la casa bunicilor.
  Una peste alta vroiam doar să îmi spun părerea ținând cont că și operatorul cu care am vorbit când am comandat Bioactivatori a fost foarte amabil.
  Asadar:produse 10, relații cu clientii 10

 27. Mihaela Ilies (proprietar verificat)

  Inițial am vrut sa iau o fosa eco sept 10 indusă în eroare de diverse telefoane date pe la diverși furnizori de fose care incercam să mă facă să iau cat mai mare fosa, apoi am hotărât să fac comanda aici pentru că îmi păreau totuși mai serioși însă când am sunat și am întrebat dacă e potrivită pentru situația mea am fost îndrumată sa aleg un produs inferior chiar dacă e in detrimentul vânzării insa nu are rost diferența de preț pentru că tot la 2-4 ani mi se recomanda vidanjare. Așadar am hotărât să mă alătur și eu recenziilor care inițial doar le citeam și poate, de ce nu, experiența mea sa încurajeze și alți cumpărători pentru că din punctul meu de vedere băieții aceștia chiar merita pentru seriozitatea și profesionalismul de care dau dovada

 28. Gabriel Tenea (proprietar verificat)

  Cea mai profesionista echipa cu care am lucrat de cind ridic casa. Prompt, rapid, profesionalism, seriozitate!
  Felicitari.

 29. Daniel Baciu (proprietar verificat)

  Doar cuvinte de lauda la adresa celor de la feco.ro chiar sunt niste profesioniști în tot ceea ce fac, iar despre fosa septica deși inițial aveam emoții fiind un domeniu pe care nu îl cunosc prea bine, acum ca am instalat-o și o folosesc deja de ceva vreme pot spune cu ceea mai mare încredere că am făcut alegerea cea mai buna. #recomand 🙂

 30. Alin (proprietar verificat)

  Raport calitate preț excelente, de fapt cred că e totuși mai buna calitatea decât mă asteptam. Ținând cont că am avut drum prin zona in care își au fabrica am avut ocazia să și văd cum se produce o fosa septica înainte să o cumpăr pe a mea. O chestie foarte tare este faptul că fiecare fosa este verificată și validată sub semnătură iar daca pleacă o fosa septica defecta la client toți ce ce au lucrat la aceea fosa suporta 30% din valoarea ei iar cel ce a semnat 20% restul de 50% și-l asumă firma iar la a doua fosa defecta sub aceași semnătura in decurs de 30 de zile cel care a semnat plătește integral fosa, cel puțin așa am înțeles de la domnișoara care mi-a prezentat fabrica.

 31. Cristian Nicora (proprietar verificat)

  Procesul de achizitie a fost ok, domnul cu care am discutat pe zona de Timis a fost foarte ok si prompt. Partea de instalare a lasat putin de dorit, cei care au realizat instalarea mi-au lasat un munte de pamant exact in calea de acces, s-au grabit si au astupat cateva sapaturi si au si agatat cu utilajul conducte trase pentru apa.
  Notele ar cam fi rel clienti 9, produse 10 (nu am apucat sa testez inca), instalare 6.

 32. Iulian (proprietar verificat)

  Folosesc aceasta fosa pentru o casa locuita de 2 persoane.
  La inceputul acestei luni, din cauza unei ploi diluviene si a solului argilos, foarte putin permeabil, fosa s-a inundat
  Din cauza montajului prost facut personal (groapa foarte mare si mult nisip in jurul fosei) si a vidanjarii in timp ce era foarte multa apa in sol, fosa s-a comprimat, reducandu-si volumul foarte mult
  Am sapat in jurul ei si am scos nisipul afara, dupa care am observat ca jumatatea inferioara a fosei era indoita spre interior, cutata, inclusiv pe lipiturile fundului cu peretele vertical, nu erau fisuri/sparturi
  Un material foarte bun, ca si lipiturile dealtfel!
  In zilele caniculare ce au urmat, si-a revenit la forma initiala
  Contra
  – vidanjarea o fac la 1 an, cu toate ca folosesc regulat bioactivatori
  – teul care este montat la iesirea din fosa mi se pare o greseala de design/proiectare. Era mai potrivit la iesire un cot orientat in jos
  In rest, numai de bine, livrare prompta, consultanta telefonica excelenta.

 33. Albert Mocanu (proprietar verificat)

  Foarte incantat de produs, am citit și recenziile anterioare înainte de a alege fosa septica unele m-au făcut să fiu destul de îngrijorat până a ajuns fosa septica la noi și am efectuat montajul.. apoi am realizat că de fapt totul este să citești cartea tehnica. Eu personal as fii vrut să facă ei instalarea dar cum sunt in tara doar săptămână aceasta iar programările lor la instalare sunt in funcție de lucrări deja programate până la aproape 2 săptămâni, mi-am luat inima în dinți și manualul in mână și am dat-o gata până a apus soarele.
  Am să notez produsul cu 10/10, asistenta telefonică 10/10 promptitudine 10/10 personal ce as baga de vina ar fii la curier că nu mi-a plăcut atitudinea lui dar asta e o recenzie pe care am și las firmei de curierat.

 34. Sorin Mercea (proprietar verificat)

  Un produs foarte bun!

  Am o fosa septica de genul cumpărată de mai bine de 3 ani și nca nu am vidanjat niciodata deși cel cu care am vorbit la telefon mi-a spus că o fosa septica tricamerala ar fii bine sa de vidanjeze la 2 ani chiar dacă nu e inca imperativ. Azi am făcut comanda la încă o fosa septica de tip Sept 6 pentru casa copiilor care este aproape gata și ținând cont că sunt la 30 km de București spre surprinderea mea azi am și primit fosa septica de la depozitul local. Personal sunt foarte mulțumit de aceste fose septice le recomand și dacă cumva mă ajută Dumnezeu sa mai construiesc vre-o casa fara canalizare tot fosa septica de la voi instalez la ea.

  Bravo baieti țineți ștafeta sus!

 35. Miruna (proprietar verificat)

  Tot respectul pentru aceasta echipa extraordinara. Am comandat o fosa septica in Timișoara , mai exact in Mosnita și din momentul preluării comenzii am stabilit ora la care sa ajuns să ajungă fosa că sa pit coordona și băieții cu excavările s în ziua stabilită la ora stabilită(fix la ora stabilită) șoferul era la poarta mea .. instalatorul zice că e o fosa foarte bună și că lucrează cu ele de mai bine de 6 ani fiind singurele fose septice fara probleme la instalare și la folosire . Altceva nu știu să spun încă despre fosa decat ceea ce mi-a spus instalatorul insa dacă calitatea acestei fose septice este pe măsură profesionalismului și seriozității echipei din spatele acestui site , eu una nu îmi fac griji.

 36. mircea roman (proprietar verificat)

  extraordinari atat cei de la comercial cat si logistica. Am plasat comanda joi seara si vineri la pranz aveam deja fosa in fata casei.
  Am instalat-o cu succes desi am sunat de vre-o 3 ori pentru diverse confirmari ca toate etapele au fost respectate si de fiecare data mi sa raspunscu aceeasi proptitudine si amabilitate si nu in ultimul rand cu profesionalism (motiv pentru care am si hotarat sa scriu aceasta recenzie) . Cu multumiri Mircea R.

 37. maria stirbei (proprietar verificat)

  Un produs extraordinar si o echipa de vanzari deosebita!
  Multumesc pentru toata consultanta si pentru ca ati dovedit profesionalism pe toata durata colaborarii. Va voi recomanda cu toata increderea !

 38. Adrian Mitrea (proprietar verificat)

  Tot ce pot spune e că am dat peste o echipa pe care profesionalismul i definește. Am fost surprins de la primul contact cu operatorul până la momentul in care mi-am luat rămas bun de la echipa de instalări de atenția pe care o oferă clientului.
  Singura mea problema a fost inițial durata de la lansarea comenzii de instalare până la instalarea efectivă care a durat mai bine de 3 săptămâni, dar apoi când am cunoscut și una din echipele de instalări am înțeles că într-adevăr oamenii aceștia lucrează în fiecare zi pentru a respecta termenele de instalare date. Spre surpriza mea totul sa desfășurat conform programării chiar daca ziua instlarii a fost la o distanta așa de mare fata deomentul când am bătut palma.
  Felicitări acestei echipe pentru profesionalism și ambiția de a oferii produse și servicii superioare. Ai nu în ultimul rând mulțumesc pentru lucrarea de instalare

 39. George Mihalcea (proprietar verificat)

  Azi am comandat a 2-a fosa pentru socri mei la 5 ani de la prima fosa septica care a fost instalată la casa noastră când ne-am mutat. Chiar și atunci am fost plăcut surprinși de seriozitatea echipei de vânzări însă parca acum mi s-au părut cu 10 clase peste ca și profesionalism. De aceea am și promis că las o recenzie . Am înțeles ca au evoluat și produsul comparativ cu ce am luat acum 5 ani deși nici cu acela nu am avut nici o problema ba din potriva sunt extrem de mulțumit. Cel puțin domnul cu care am vorbit spunea că au retehnologizat toată linia de producție atât la fose septice cât și cea de stații de epurare acum 3 ani ani iar acum 1 an au pus în funcțiune inca una. Așadar felicitări acestei echipe care da dovada că în România se poate face ceva calitativ și la un nivel profesional daca se dorește cu adevărat.

 40. Alina Duma (proprietar verificat)

  Calitatea este mai mult decât satisfăcătoare deși inițial am avut îndoieli când am cumpărat fosa insa anul acesta m-am convins că am făcut alegerea potrivită acum 2 ani deoarece am fost singura de pe strada a cărei fose a trecut testul unu datinilor cu brio. Motiv pentru care după ce am sunat sa cer sfaturi vis-a-vis de vidanjare am hotărât să și las o recenzie , deoarece am doi vecini cu fose din fibra de sticla cărora ba li sa fisurat partea superioară ba a ieșit fosa afara ca o minge de ping-pong când într-adevăr apa era de 20-30 cm in toate curțile și pe străzi. Iar cei cu fose orizontale săptămâna aceasta i-am văzut că își instalau un dren nou , din cate am înțeles li s-au înfundat drenurile in perioada aceasta. Așadar vreu sa le mulțumesc celor ce acum 2 ani au avut răbdare cu mine și întrebările mele și m-au sfătuit să aleg fosa asta dintre cele ce le au ei, și chiar dinte toate de pe piata aș adăuga eu . Mulțumesc încă o dată și țineți ștafeta sus !

 41. Mircea (proprietar verificat)

  Un produs excelent, cu o echipa pe măsură.
  Cumpărat în Decembrie 2016
  In Martie 2017 instalat
  Iar acum am comandat încă unul pentru noua casa a copiilor
  Să sperăm că până la vremea nepoților totuși se baga și canalizare și nu trebuie sa mai luăm o fosa septica. Însă dacă vom mai lua tot de la voi o cumpărăm !

 42. Florin Stoican (proprietar verificat)

  Multumesc pt. livrare.
  Vreau sa va felicit pt. deschiderea pt. client de care ati dat dovada.
  Toate cele bune!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse similare